Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΗΛΙΟΣ: Το άκρως επικίνδυνο σχέδιο της Νέας Τάξης σε πλήρη εφαρμογή!

Μέσα σε όλα όσα εκχωρεί αθέλητα λόγω ιδεοληψίας ή ανικανότητας ή σκόπιμα η κυβέρνηση, το όνομα της Μακεδονίας, την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, τις αναίτιες εκχωρήσεις στη συμφωνία με την Αλβανία (ΕΔΩ), το πιο επικίνδυνο σχέδιο της Νέας Τάξης είναι το πρότζεκτ Ήλιος. Δηλαδή η επερχόμενη προσπάθεια ταχείας απορρόφησης μεγάλων αριθμών προσφύγων στην Ελλάδα (διάβασε και ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Με επίσημη δικαιολογία από την πλευρά της κυβέρνησης της ανάγκης αντιμετώπισης του δημογραφικού, της ενίσχυσης του ασφαλιστικού συστήματος και της αντιστροφής της γήρανσης του πληθυσμού, έχει ήδη ενορχηστρωθεί και οδεύει προς υλοποίηση η προσπάθεια συστηματικής και εκτεταμμένης αλλοίωσης του πληθυσμού και της συνοχής της χώρας.

Η πρώτη φάση του προγράμματος έχει ήδη ολοκληρωθεί, με τον εκπατρισμό μισού εκατομμυρίου νέων και μορφωμένων Ελλήνων. Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει τη χρηματοδοτούμενη εγκατάσταση μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων προσφύγων σε διάφορα αστικά κέντρα της χώρας. Ο σκοπός είναι προφανής και αφορά την αποδόμηση της πολιτισμικής και θρησκευτικής συλλογικής συνείδησης της κοινωνίας.
Μάλιστα, ήδη ορισμένοι στρατευμένοι ή αφελείς κονδυλοφόροι έχουν αρχίσει να προπαγανδίζουν την ανάγκη ενίσχυσης του πληθυσμού της χώρας με προσφυγικές εισροές, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πληθυσμιακή γιγάντωση της Τουρκίας (διαβάστε και ΕΔΩ). Οι αφελείς που θέλουν να πιστέψουν ότι οι μουσουλμανικοί προσφυγικοί πληθυσμοί επιθυμούν να ενσωματωθούν, με όχημα την ελληνική γλώσσα, στην Ελληνική κοινωνία, αρκεί απλά να στρέψουν το βλέμμα τους στις διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις και μητροπόλεις (πολύ πιο σοβαρών κρατών από εμάς) όπου οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί αποτελούν πια απλησίαστα γκέτο και θύλακες προβλημάτων, περιορισμών της ελευθερίας και εξαγωγής τρομοκρατών. 
Αυτό το σχέδιο εν εξελίξει, συνιστά τον μεγαλύτερο κίνδυνο όλων.

Ρίψασπις no more.-

αποκλειστικά στο iEpikaira


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×