Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Επιβεβαίωση ότι ο Υβριδικός Πόλεμος είναι σε εξέλιξη - Η Άγκυρα προσπαθεί να φιμώσει τα Ελληνικά Site με εντολή του τουρκικού Γενικού Επιτελείου!

H υπ΄ αριθμ. 2018/2443 απόφαση του 4ου Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου της Άγκυρας που εκδόθηκε αυθημερόν κατ΄απαίτηση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου για την επιβολή λογοκρισίας στην e-Amyna.

Στις 23 Απριλίου 2018, το Νομικό Τμήμα του Twitter κοινοποίησε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της e-Amyna απόφαση τουρκικού δικαστηρίου, με την οποία ζητείται παρέμβαση σε περιεχόμενο δημοσιευμένο στο λογαριασμό μας (https://www.twitter.com/e_amyna), o οποίος αποτελεί τον ενημερωτικό βραχίονα της ιστοσελίδας που λειτουργεί κυρίως στην Aγγλική γλώσσα και απευθύνεται πρωτίστως σε κοινό του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, στις 21 Μαρτίου 2018 υποβλήθηκε στο δικαστήριο αίτημα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου και αυθημερόν εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 2018/2443 απόφαση του 4ου Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου της Άγκυρας, στην οποία διατυπώνεται ο ανυπόστατος ισχυρισμός περί «δυσφήμησης» του τουρκικού στρατιωτικού προσωπικού που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της παράνομης εισβολής στην Συρία και «υποστήριξης της προπαγάνδας της Διαμελιστικής Τρομοκρατικής Οργάνωσης» (στο κείμενο: ΒΤÖ: Βölücü Terör Örgütü) από τον λογαριασμό της e-Amyna στο Twitter καθώς και από έτερο λογαριασμό στο Facebook. 

Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ!

Το iEpikaira εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο e-amyna.com αφού η στοχευμένη φίμωσή του από την τουρκική δικαιοσύνη αποτελεί απροκάλυπτη υβριδική απειλή έναντι της χώρας.

Το άρθρο μπορεί να θεωρηθεί και ως συνέχεια από ΕΔΩ!


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×